AGENȚIA CREATIVĂ DE EVENIMENTE LOCALE ȘI INTERNAȚIONALE

LIVEntertainmet fost fondată de experți specializați în crearea de evenimente inovatoare, sofisticate și de ultimă oră. Am dezvoltat o bogată cunoaștere și înțelegere a lumii evenimentului, a artei și a ospitalității, ducând la reputația noastră de a crea momente cu adevărat de neuitat.
În calitate de companie, suntem povestitori, considerând că experiența evenimentului poate avea un impact major asupra oaspeților, misiunea noastră fiind să asigurăm ca fiecare eveniment sa fie produs și gândit cu grijă pentru a crea un moment care să impulsioneze impresiile de lungă durată.

STRATEGIE ¦ IDEE ¦ DESIGN ¦ DEZVOLTARE ¦ CONCEPT

Ne angajăm să oferim clienților noștri cea mai puternică bază pentru succesul lor, cunoașterea nevoilor și cerințelor clienților noștri și împreună cu angajamentul nostru față de garanțiile pe care le aducem întotdeauna într-un mod care depășește toate așteptările.

Strategizăm, conceptualizăm, proiectăm și dezvoltăm toate ideile pentru a produce rezultate extraordinare. Expertiza noastră include: evenimente internationale si locale, conferinte, lansari de produse, activitati de brand, retrageri de companii, evenimente publice importante, concerte, adunari sociale, mese private, gale, expozitii de arta si experiente personalizate unice care depasesc toate asteptarile.